Ooze és un projecte independent de gestió artística i comissariat d’art contemporani sense ubicació determinada. Busquem sempre l’espai idoni on situar cada projecte per tal d’enriquir la seva lectura. Això fa que, majoritariament, actuem en llocs no convencionals.

Des del 2014 organitzem exposicions i esdeveniments efímers i recolzem la producció d’obres de diferents formats i intervencions site specific, tot creixent en l’àmbit personal i professional.

Malgrat la precarietat econòmica del món cultural, des d’aquesta iniciativa treballem amb artistes i altres agents interessats en realitzar projectes que, des d’un punt de vista crític, convidin a l’anàlisi i reflexió sobre la societat actual.

Mireia Domènech
Web | LinkedIn | Instagram

Dissenyadora gràfica i comissària independent interessada en les històries que qüestionen tot allò establert i fan reflexionar sobre l’entorn sociocultural i el món contemporani.

Llicenciada en Història de l’art per la Universitat de Barcelona i master l’A*STUDY 2010-2011, programa d’estudis avançats en art contemporani per A*DESK conduït per Montse Badia i David G. Torres. Graduada en Gràfica Publicitària per l’escola d’art i disseny Serra i Abella.


Núria Miret
LinkedIn

Comissaria independent i coordinadora de projectes expositius, també ha incidit puntualment en altres àmbits com són l’assessoria d’artistes, la crítica i la comunicació. Interessada en els vincles que s’estableixen entre art i filosofia que permeten incidir en la reflexió i el debat sobre certs aspectes de la societat actual.

Llicenciada en Filosofia a la Universitat de Barcelona, Màster en Art Actual: Anàlisi i Gestió per IL3, Universitat de Barcelona i participant a A*STUDY 2010 – 2011, programa d’estudis avançats en art contemporani per A*DESK.

Noves col·laboracions

Busquem continuament artistes i col·laboradors que comparteixin la nostra manera de fer. També estem disponibles per treballar en propostes expositives i oferir assessoria artística.

Si t’interessa el nostre projecte i vols formar-hi part:
info@oozeproject.com